Στις κάλπες τα μέλη του Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας “ΖΕΥΣ”

7 Σεπτεμβρίου, 2023
Αγαπητά μέλη,
Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Ρούπελ και Διγενή Ακρίτα στην Κατερίνη. Οι ώρες που θα είναι ανοιχτές οι κάλπες είναι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα για να διευκολυνθούν τα μέλη που τρέχουν σε αγώνες και θα βρίσκονται εκτός νομού.

Όπως αποφάσισε η Γενική Συνέλευση δικαίωμα στην ψηφοφορία έχουν τα παρακάτω μέλη:

  1. Όσα μέλη έχουν πληρώσει την συνδρομή τους και είναι τακτοποιημένα οικονομικά..
  2. Παραμένει το δικαίωμα σε όλα τα μέλη που οφείλουν πολλά έτη να κάνουν επανεγγραφή με 20,00 ευρώ και να θεωρηθούν τακτοποιημένα μέχρι και το 2023 (όπως ορίζει άλλωστε το καταστατικό).
  3. Όσα νέα μέλη κάνουν εγγραφή και πληρώσουν συνδρομή για το έτος 2023, εκείνη τη στιγμή.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο βάζετε έως 7 σταυρούς

  • Εκλέγονται 7 μέλη
  • Αναπληρωματικά μέλη 3

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή βάζετε έως 3 σταυρούς

  • Εκλέγονται 3 μέλη
  • Αναπληρωματικά μέλη 1
Λευκό θεωρείται το ψηφοδέλτιο χωρίς κανέναν σταυρό.

Θητεία τρία έτη: 2023-2026

Τα μέλη τα οποία βρίσκονται εκτός Πιερίας ψηφίζουν με την αποστολή στο mail του Δικηγόρου και απεσταλμένου του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Ευθυμίου Ευάγγελου : efthymiouevangelos@gmail.com
Tην στιγμή της αποστολής το κάθε μέλος καλεί στον στην Εφορευτική Επιτροπή για να διασφαλίσει ότι η Επιτροπή παρέλαβε το mail. Η καταμέτρηση θα ενσωματωθεί στα υπόλοιπα ψηφοδέλτια μετά της 7 το απόγευμα. Τηλέφωνο 6976692445, Αλέξανδρος Πούλιος.
Φίλες και φίλοι, μέλη του Συλλόγου,
Η Γενική Συνέλευση πήρε μια σπουδαία απόφαση για αλλαγές στον αριθμό των μελών των οργάνων του Συλλόγου με αφορμή τον νέο αθλητικό νόμο. Ουσιαστικά πρόκειται για επανέναρξη του Συλλόγου και την επανένταξη πολλών μελών. Είναι σημαντική η συμμετοχή μας στις εκλογές του Συλλόγου, για έναν Σύλλογο πρωτοπόρο με όρεξη για δημιουργία και προσφορά.Η στήριξη στο νέο διοικητικό συμβούλιο ξεκινά από την συμμετοχή μας στις εκλογές.Επισυνάπτεται το ψηφοδέλτιο το οποίο είναι ενιαίο.
Για την Εφορευτική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Αλέξανδρος Πούλιος
Τα μέλη