O Πρωταθλητής Ελλάδος στον Μαραθώνιο Δρόμο, Παναγιώτης Καραΐσκος στην Κατερίνη, προσκεκλημένος του Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ»

6 Φεβρουαρίου, 2024

Στην Αθλητική Πολιτιστική Στέγη του Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» βρέθηκε ο Παναγιώτης Καραΐσκος ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Α.Π.Σ Δρομέων Ν. Πιερίας « ΖΕΥΣ».

Παναγιώτης Καραΐσκος

Ο Παναγιώτη Καραΐσκος αφού υπέγραψε το βιβλίο επισκεπτών μίλησε με θερμά λόγια για την πλούσια δράση του Συλλόγου, την οποία και παρακολουθεί από ιδρύσεώς του. «Βρίσκομαι σε έναν δραστήριο Σύλλογο η προσφορά του οποίου είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στην Κατερίνη για τον «ΖΕΥΣ» Πιερίας. Θα χαρώ να γνωρίσω τα μέλη του Συλλόγου από κοντά», τόνισε χαρακτηριστικά. Επίσης ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την θερμή υποδοχή και συζήτησε μαζί τους σε εγκάρδιο κλίμα για τη ζωή του, τη δρομική του πορεία και τα μελλοντικά του σχέδια. Από την μεριά της η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Κώστα αφού μετέφερε τους χαιρετισμούς του Προέδρου Δημήτρη Γκόγκου, ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Καραΐσκο που ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση του Συλλόγου τονίζοντας τη σημασία των ενημερωτικών διαλέξεων κυρίως όταν γίνονται από αθλητές υψηλού επιπέδου. «Αναμένουμε με χαρά να σε ακούσουμε, η Στέγη του Συλλόγου είναι πάντα ανοιχτή» δήλωσε χαρακτηριστικά. Στην συνάντηση βρέθηκαν επίσης η Γενική
Γραμματέας Σταυρούλα Ουζούνη, ο Ταμίας Γιώργος Γκίνου, ο Έφορος Ευάγγελος Αναγνωστόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. Στέλλα Οικονόμου.

Zeus Running Club - Παναγιώτης Καραΐσκος

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Καραΐσκος εκτός από Πρωταθλητής Ελλάδος είναι και
Πρωταθλητής ζωής καθώς όπως ο ίδιος έχει ανακοινώσει μετά από μία εφιαλτική πενταετία στον κόσμο των εξαρτήσεων κατάφερε να επιστρέψει στη ζωή έχοντας το τρέξιμο αρωγό σε αυτήν του την προσπάθεια .

Η εκδήλωση του Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» που φέτος συμπληρώνει 15 χρόνια
λειτουργίας, είναι ανοιχτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Εκάβη». Στη εκδήλωση συμμετέχουν οι: Συμβουλευτική Υποστήριξη Εθισμένων(Σ.ΥΠ.Ε.) « Μεταμόρφωση» και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΑΤΡΑΚΤΟΣ».