Katerini Run: 3 Μαρτίου 2024

16 Ιανουαρίου, 2024

Katerini Run 2024

Μία επίπεδη αγωνιστική διαδρομή από τις πιο γρήγορες στην Ελλάδα, που.. αγγίζει τη Θάλασσα, με φόντο τον Όλυμπο, τα Πιέρια και με πέρασμα από τα δημοφιλέστερα σημεία της Κατερίνης.

 • Αγώνας Δρόμου 21.000 μέτρων
 • Λαϊκός Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.005 μέτρων
 • Αγώνας 1.000 μέτρων για παιδιά κάτω των 12 ετών

Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» και η αντιδημαρχία αθλητισμού του Δήμου Κατερίνης, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, προκηρύσσουν τον 13ο Αγώνα Δρόμου 21.095 μέτρων του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ». Μία αγωνιστική διαδρομή επίπεδη, από τις πιο γρήγορες στην Ελλάδα, με σημείο αναφοράς την άμεση σύνδεση και δυναμική σχέση της πόλης της Κατερίνης με τη θάλασσα, την εκτεταμένη παραλιακή ζώνη, με μοναδικό φόντο τα Πιέρια όρη και τον Όλυμπο. Ο αγώνας διεξάγεται στην πόλη της Κατερίνης με την επωνυμία «Katerini Run» 2024, και περιλαμβάνει τον Αγώνα Δρόμου 21.095 μέτρων, το Λαϊκό Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.005 μέτρων, καθώς και τον Αγώνα 1000 μέτρων για παιδιά κάτω των 12 ετών. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού & Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ), και της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 σύμφωνα με τους εξής όρους:

 1. Ως αφετηρία και τερματισμός όλων των αγώνων ορίζεται η πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης.
 1. Στοιχεία Αγώνων:

α) Αγώνας Δρόμου (21.095μ.): Ώρα Εκκίνησης: 11:00 π.μ.

Περιγραφή της Διαδρομής:

 Η αφετηρία του αγώνα βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας, στην «καρδιά» της Κατερίνης. Ακολουθεί την οδό Ειρήνης, την οδό 28ης Οκτωβρίου, ενώ συνεχίζει με αριστερή στροφή στην οδό Λ. Ιασωνίδη (περνά την υπόγεια διάβαση). Ακολούθως διανύει την οδό Αγίου Νεκταρίου έως την οδό Διγενή Ακρίτα (Γραφεία Συλλόγου) και συνεχίζει αριστερά στην επαρχιακή οδό Κατερίνης – Ολυμπιακής Ακτής. Στην Ολυμπιακή Ακτή οι δρομείς αγγίζουν… τη θάλασσα κινούμενοι επί των οδών Ερμού, Ευτέρπης. Στη συνέχεια ακολουθούν τον παραλιακό δρόμο Ολυμπιακής Ακτής – Παραλίας, όπου και προσεγγίζουν την Παραλία Κατερίνης μέσω της οδού Ολύμπου. Στο ύψος του Ναυτικού Ομίλου κινούνται στις οδούς Αγίου Νικολάου και Λεωφόρο Στρατού αντίστοιχα. Με αριστερή πορεία στην οδό Καλλιθέας (τέλος οικισμού) και την οδό Βασιλέως Κων/νου, συναντούν την οδό Αγίας Παρασκευής, όπου κατευθύνονται δεξιά και εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Παραλίας-Κατερίνης. Αμέσως μετά διανύοντας το Δημοτικό Διαμέρισμα Καλλιθέας και το Τοπικό Διαμέρισμα Περίστασης, μέσω της οδού Μακεδονίας, συναντούν την οδό Λ. Ιασωνίδη. Στον κυκλικό κόμβο κατευθύνονται στην οδό Ισοκράτους και την οδό Αναπαύσεως αντίστοιχα. Στη συνέχεια ακολουθώντας την οδό Ειρήνης τερματίζουν στην πλατεία Ελευθερίας.

Διακρίσεις – Έπαθλα

Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι και οι τρεις πρώτες της γενικής κατάταξης με μετάλλιο και κύπελλο (με επιμέρους βραβεύσεις στις ηλικιακές κατηγορίες), καθώς και οι τρεις πρώτοι κάθε ηλικιακής κατηγορίας (άνδρες και γυναίκες). Επιπλέον, θα τιμηθεί η πολυπληθέστερη ομαδική συμμετοχή.

Σε όλους τους δρομείς οι οποίοι θα τερματίσουν, θα απονεμηθεί πρωτότυπο αναμνηστικό μετάλλιο. Το δίπλωμα συμμετοχής θα διατίθεται ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.zeusrunnersclub.gr.) μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Άνδρες:18-34, 35-44, 45-54, 55-64, 65-74, 75+

Γυναίκες: 18-34, 35-44, 45-54, 55+

β) Λαϊκός Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.005μ. Ώρα Εκκίνησης: 11:15 π.μ.

Ο αγώνας των 5.005 μ. θα διεξαχθεί με ηλεκτρονική χρονομέτρηση και θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και γυναίκες.

Περιγραφή της Διαδρομής: 

Η αφετηρία του Δρόμου βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης (κέντρο της πόλεως), ακολουθεί την οδό Ειρήνης και την οδό 28ης Οκτωβρίου, συνεχίζει με αριστερή στροφή στην οδό Λ. Ιασωνίδη, διανύει την υπόγεια διάβαση έως τον κυκλικό κόμβο. Η διαδρομή αντιστρέφεται και προχωρά έως τον επόμενο κόμβο της οδού Ιασωνίδη, ακολουθεί την οδό Ισοκράτους και την οδό Αναπαύσεως και, μέσω της οδού Ειρήνης, τερματίζει στην πλατεία Ελευθερίας.

Στην εκκίνηση, κατά μήκος της διαδρομής, καθώς και στον τερματισμό, διασώστες και άλλοι εθελοντές θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Σε όλους τους δρομείς θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και πακέτο αθλητή, ενώ μέρος των εσόδων του αγώνα των 5.005 μ. θα δοθεί σε κοινωφελές ίδρυμα της πόλης μας.

γ) Δρόμος 1000 μ. για παιδιά κάτω των 12 ετών. Ώρα Εκκίνησης: 12:20 π.μ.

Περιγραφή της Διαδρομής: 

Η αφετηρία του Δρόμου βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης (κέντρο της πόλεως), ακολουθεί την οδό Ειρήνης, σε σημείο της οποίας αναστρέφεται και συνεχίζει έως την πλατεία Ελευθερίας, όπου και τερματίζει. Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια κατά τον τερματισμό τους. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ελεύθερη και δεν υφίσταται οικονομική επιβάρυνση, παρά μόνο η έγκριση του γονέα για την συμμετοχή του ανήλικου τέκνου του.

Είναι στην κρίση της διοργάνωσης να κάνει ορισμένες τροποποιήσεις στην διαδρομή, αν κριθεί αναγκαίο προκειμένου να διασφαλίσει τον ασφαλή τερματισμό των δρομέων.

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Αγώνα Δρόμου 21.095 μ., θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Στο Λαϊκό Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.005μ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2011 και μεγαλύτεροι), ενώ για τον παιδικό αγώνα των 1000 μ. δεν ορίζεται όριο ηλικίας.

 1. Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόποι Εγγραφής – Είδη Εγγραφής

5.1 Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι ατομικές και οι ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής για τον Αγώνα των 21.095 μέτρων και τα 5.005μ., θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 . H παραπάνω ημερομηνία είναι και η τελευταία ημερομηνία πληρωμής για την συμμετοχή στον αγώνα. Μετά την ημερομηνία αυτή θα δημοσιευτούν οι λίστες εκκίνησης. Προσοχή: Όσοι δεν θα αναφέρονται στις λίστες εκκίνησης δε θα λάβουν μέρος στους αγώνες καθώς δεν θα γίνονται εγγραφές – πληρωμές μετά την αναφερόμενη ημερομηνία.

5.2 Τρόποι Εγγραφής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με online εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση

https://event.athletopia.com/katerinirun2024

Ο σύνδεσμος εγγραφών αναφέρεται τόσο στον αγώνα των 21 όσο και στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων αλλά και στον παιδικό αγώνα 1.000 μέτρων  και μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.zeusrunnersclub.gr

5.3 Είδη εγγραφής:

Οι εγγραφές διακρίνονται σε:

α. Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα. Κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού, είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας ή άλλου παραστατικού. Σε περίπτωση παραλαβής εξοπλισμού άλλου δρομέα, απαραίτητη είναι η επίδειξη φωτοαντίγραφου της αστυνομικής ταυτότητας του δρομέα.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της γραμματείας εγγραφών, οι ανήλικοι δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή ατομικά, θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας τους, προκειμένου να παραλάβουν τον αθλητικό τους εξοπλισμό.

β. Ομαδικές, για 10 άτομα και πάνω, στον Αγώνα Δρόμου 21.095 μ. και τον αγώνα των 5 χλμ. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση ο αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα. 

Για να «κατεβάσετε» τη φόρμα ομαδικών εγγραφών πιέστε εδώ: 

Φόρμα Ομαδικών

Ο αρχηγός ή εκπρόσωπος της ομάδας κατά την παραλαβή του εξοπλισμού της ομάδας του, θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, καθώς και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας του.

Για πληροφορίες σχετικά με ομαδικές εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα.

 1. Αντίτιμο Συμμετοχής

Το αντίτιμο συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου 21.095μ. και στον Λαϊκό Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.005μ. παρουσιάζεται στον παρακάτω πίνακα:

Συμμετοχή

Αγώνας Δρόμου 21.095 μ.

15€ Ατομικό, 12€ ομαδικό με συμμετοχή άνω των 10 ατόμων

Λαϊκός Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.005μ.

5€

ΠΡΟΣΟΧΗ:. Στον αγώνα θα λάβουν μέρος μόνον όσοι των οποίων το όνομα θα αναγράφεται στις λίστες εκκίνησης.

 1. Παροχές πακέτου αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής

Αγώνας Δρόμου 21.095 μ.

T-shirt, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, πακέτο αθλητή, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας), παροχή νερού, ισοτονικών και προσφορά μικρογευμάτων από τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Λαϊκός Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.005μ.

Αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, πακέτο αθλητή, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας), παροχή νερού, ισοτονικού.

 1. Υγειονομική Κάλυψη

Στην εκκίνηση, κατά μήκος της διαδρομής, καθώς και στον τερματισμό θα λειτουργούν υγειονομικοί σταθμοί πρώτων βοηθειών. Επίσης, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρχει ιατρός που θα παρακολουθεί την εξέλιξή του.

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστική δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δε φέρουν ευθύνη για ό,τι τυχόν συμβεί σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

 1. Σταθμοί Υποστήριξης

α) Αγώνας Δρόμου 21.095 μ. (ώρα εκκίνησης 11:00 π.μ.)

Κατά μήκος της διαδρομής του Αγώνα Δρόμου (ανά 5 χλμ.) θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των αθλητών.

Εμφιαλωμένο νερό θα διατίθεται στην εκκίνηση, στον τερματισμό καθώς και στους σταθμούς της διαδρομής από το 5ο χλμ. και ένας επιπλέον σταθμός στο 18ο χλμ.

Ισοτονικό ποτό θα διατίθεται στο 10ο χλμ. Στο 15ο χλμ. θα υπάρχουν ξηροί καρποί.

ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ: θα διατίθενται: νερό, ισοτονικό ποτό, καθώς και μικρογεύματα – προσφορά των χορηγών του αγώνα.

β) Λαϊκός Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.005μ. (ώρα εκκίνησης 11:15 π.μ.)

Εμφιαλωμένο νερό θα διατίθεται στην Εκκίνηση. Στον τερματισμό θα διατίθενται εμφιαλωμένο νερό και ισοτονικό.

Τουαλέτες θα υπάρχουν στην αφετηρία και τον τερματισμό.

 1. Χιλιομετρικές Ενδείξεις

Σε κάθε χλμ. της διαδρομής του αγώνα δρόμου των 21.095 μ. θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη.

 1. Χρονικό Όριο Ολοκλήρωσης Αγώνων

Το χρονικό όριο τερματισμού για τον αγώνα δρόμου 21.095 μ. είναι οι τρεις ώρες (λήξη 14:00) και για τον Λαϊκό Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.005μ. είναι τα ενενήντα λεπτά (λήξη 12:45). Μετά την προκαθορισμένη ώρα λήξης των αγώνων οι δρομείς υποχρεούνται να κινούνται στα πεζοδρόμια με δική τους ευθύνη.

 1. Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση – Αποτελέσματα

13.1 Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα του αγώνα δρόμου 21.095μ. και του Λαϊκού Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.005 μ., καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρεία επίσημης χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φέρουν τον αριθμό συμμετοχής τους με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης, που παραλαμβάνουν από τη γραμματεία του αγώνα.

Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης, για την καταγραφή των χρόνων θα υπάρχουν:

Αγώνας Δρόμου 21.095 μ.: στην εκκίνηση, σε σημείο της διαδρομής και στον τερματισμό.

Λαϊκός Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.005μ.: στην εκκίνηση και στον τερματισμό.

Οι αγωνιζόμενοι που δε θα εμφανίζουν ηλεκτρονική ένδειξη στα παραπάνω αναφερόμενα σημεία δεν θα κατατάσσονται.

13.2 Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων (on line στο  Running News, μέσω Facebook και στην ιστοσελίδα του συλλόγου), ενώ μια ώρα μετά τη λήξη των αγώνων τα αποτελέσματα θα είναι οριστικά. Την ίδια μέρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι δρομείς θα μπορούν να εκτυπώνουν το πιστοποιητικό συμμετοχής τους από την επίσημη ιστοσελίδα του Α.Π.Σ. Δρομέων «ΖΕΥΣ» www.zeusrunnersclub.gr

 1. Γραμματεία αγώνων για την παραλαβή αριθμών: Αστική Σχολή

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή 1/3/2024 ώρες 17:00 – 21:00, Σάββατο 2/3/2024 ώρες 10:00 π.μ. – 15:00.

Για τους εκτός Κατερίνης συμμετέχοντες δρομείς θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του εξοπλισμού συμμετοχής τους , την Κυριακή 3.3.2024, ώρες 08:00-10:00 π. μ. στη γραμματεία των αγώνων.

Όλοι οφείλουν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους με το chip χρονομέτρησης και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης.

 1. Αποδυτήρια αθλητών θα υπάρχουν σε στεγασμένο φυλασσόμενο χώρο κοντά στην αφετηρία του αγώνα (Αστική Σχολή). Η φύλαξη προσωπικών αντικειμένων επαφίεται στους αθλητές.
 1. Διαμονή. Συγκεκριμένα ξενοδοχεία (παραθαλάσσια και στην πόλη) θα παρέχουν ειδικές τιμές στους αθλητές που θα επιλέξουν να διανυκτερεύσουν στην Πιερία την ημέρα, πριν ή μετά τον αγώνα. Περισσότερες πληροφορίες στην οργανωτική επιτροπή.
 1. Επικοινωνία

Α.Π.Σ. Δρομέων «ΖΕΥΣ», Ρούπελ & Διγενή Ακρίτα ΤΗΛ. 23510 39780

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: apsd.zeus@gmail.com

Ιστοσελίδα: www.zeusrunnersclub.gr

 1. Γενικοί Όροι

Στους αγώνες της διοργάνωσης μπορούν να συμμετάσχουν μόνο έγκυρα και έγκαιρα εγγεγραμμένοι δρομείς.

Οι αγώνες διεξάγονται την ήμερα που έχει οριστεί ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνονται από τον συμμετέχοντα κατά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής είναι απολύτως αληθή.

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη φωτογράφισή τους κατά την ημέρα και τις ώρες διεξαγωγής του αγώνα από φωτογράφους της διοργάνωσης, καθώς και στη λήψη της εικόνας τους κατά τη βιντεοσκόπηση καταγραφής του γεγονότος. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συμφωνούν με τη χρήση των λήψεων αυτών και την αναπαραγωγή τους σε συνδυασμό με το ονοματεπώνυμό τους.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο των συμμετεχόντων αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Α.Π.Σ. Δρομέων «ΖΕΥΣ», είναι ορατές από τον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο και παραμένουν ως τέτοιες χωρίς χρονικό περιορισμό.

Οι αριθμοί συμμετοχής παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους εγγεγραμμένους δρομείς αποκλειστικά και μόνο από τη Γραμματεία του αγώνα, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του, με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης . Ο εγγεγραμμένος δρομέας μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο άτομο να παραλάβει τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής του από το Κέντρο Εγγραφών.

Σε όσους δρομείς δηλώσουν τη διεύθυνση τηλ. ταχυδρομείου (e-mail) θα αποσταλεί μήνυμα για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους.

Οποιαδήποτε παράβαση ή μη τήρηση των κανονισμών του αγώνα, έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του συμμετέχοντος από τον αγώνα και τη διαγραφή του από τα αποτελέσματα του αγώνα.

Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός και δεν μεταβιβάζεται, δεν μεταφέρεται ούτε δίνεται σε άλλο δρομέα.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν διαβάσει και να σέβονται τις οδηγίες που έχουν λάβει από την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα είτε ηλεκτρονικά είτε σε έντυπη μορφή καθ’ όλη τη διάρκεια που προηγείται του αγώνα (π.χ. Τεχνικές Οδηγίες, Πρόγραμμα Αγώνα, κλπ.) και οι οποίες έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο επίσημος χρόνος είναι ο χρόνος από την κόρνα εκκίνησης. Ο καθαρός χρόνος είναι ο χρόνος από τη στιγμή που ο συμμετέχων περνάει τον τάπητα εκκίνησης μέχρι και τον τερματισμό του.

Η κατάταξη του αγώνα προκύπτει από τους επίσημους χρόνους τερματισμού. Ο καθαρός χρόνος και οι ενδιάμεσοι χρόνοι κοινοποιούνται μόνο για την ενημέρωση του δρομέα.

O Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» εγγυάται ότι δεν θα συλλέγει, καταχωρεί, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί, αναπαράγει, διαβιβάζει, διαδίδει και εν γένει επεξεργάζεται καθ’ οποιονδήποτε τρόπο Προσωπικά Δεδομένα σε οποιαδήποτε μορφή, πέραν από αυτή που είναι απολύτως αναγκαία για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών του, σύμφωνα με τους όρους της κύριας σύμβασης, όπως ισχύει.

Σας περιμένουμε στην Πιερία για τον αγώνα μας.

Katerini Run 2024