Στις καθιερωμένες ετήσιες καρδιολογικές εξετάσεις υποβλήθηκαν τα μέλη του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»

1 Μαρτίου, 2021

Σήμα ΖΕΥΣΔεκάδες μέλη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» για την πραγματοποίηση των ετήσιων προληπτικών καρδιολογικών εξετάσεων.

Οι καρδιολογικές εξετάσεις έγιναν στο Ιατρείο του καρδιολόγου κ. Θεόδωρου Γρηγορόπουλου στην Κατερίνη, από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 έως και τη Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, συνεχίζοντας την παράδοση πολλών ετών. Αξίζει να σημειωθεί ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» κάλυψε το 50% της δαπάνης δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στα μέλη να εξεταστούν.

Ο φετινός καρδιολογικός έλεγχος αφιερώθηκε στην μνήμη του Λάζαρου Σιδηρόπουλου. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Βασίλειος Ιωαννίδης, ευχαρίστησε τον γιατρό για την πολυετή συνεργασία καθώς εκτός από τις ιατρικές εξετάσεις, συνεχίζει να προσφέρει από την θέση του ιατρού σε πολλούς αγώνες του Συλλόγου. Τέλος, ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας καθώς και για την μεγάλη συμμετοχή ενώ παρότρυνε να παρακολουθούν τακτικά την υγεία τους. Ευχήθηκε σύντομα να βγούμε από το αδιέξοδο της πανδημίας και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.

Από το Δ.Σ.

                                                               Κατερίνη, 1 Μαρτίου 2021