Συνάντηση γνωριμίας του Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» με τη διοίκηση του Δήμου Κατερίνης

27 Οκτωβρίου, 2020

24 10 2020Συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησαν τα μέλη της νέας διοίκησης του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δήμου Κατερίνης, Ιωάννη Μπεϊνά, ο οποίος καλωσόρισε και συνεχάρη όλα τα μέλη για την εκλογή τους. Αναφέρθηκε στην προσωπική του ενασχόληση με τον αθλητισμό και τον στίβο καθότι είναι και αυτός δρομέας από το 1987 μέχρι και σήμερα. Στη διάρκεια της συζήτησης κατέθεσε την προσωπική έρευνα για τη δημιουργία χώρων άθλησης, και τη διαμόρφωση του χώρου άθλησης παραπλεύρως του Α΄ Δ.Α.Κ. (γήπεδο Πιερικού).

Παράλληλα μετέφερε στα μέλη του Δ.Σ τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου και τη δέσμευση του για την μεταφορά των γραφείων του συλλόγου κοντά στην περιοχή του Α΄ Δ.Α.Κ. Επίσης το προσωπικό του ενδιαφέρον για τους χώρους άθλησης και τον αθλητισμό και την υπόσχεση ότι οι δρομείς θα συναντούν «ευήκοα ώτα» κατά τα αιτήματά τους στο Δήμο Κατερίνης.

Από την πλευρά του το νέο Δ.Σ. του συλλόγου δρομέων κατέθεσε τα σχέδια του για την βελτίωση των συνθηκών και την υποστήριξη του δρομικού κινήματος της Πιερίας στο πλαίσιο της διαρκούς αύξησης του μαζικού αθλητισμού και του οφέλους το οποίο αποτυπώνει στην φυσική κατάσταση και την ψυχική υγεία των αθλουμένων.

Η συνάντηση έκλεισε με τις ευχαριστίες των μελών του Δ.Σ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» και ο εντεταλμένος σύμβουλος ευχήθηκε καλή θητεία σε όλα τα μέλη!

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»