Γενική συνέλευση και εκλογές την Κυριακή 11 Οκτωβρίου

7 Οκτωβρίου, 2020

                      Αγαπητά μέλη σας ενημερώνουμε ότι:

  • zeys logo new 2017Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου δεν σημειώθηκε απαρτία προκειμένου να διεξαχθεί η γενική συνέλευση του συλλόγου και οι εκλογές. Όπως προβλέπει το καταστατικό η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου με τα παρόντα μέλη ως εξής: Από τις 11:00 π.μ. έως τις 12:30 η γενική συνέλευση και από τις 12:30 έως τις 17:00 οι εκλογές. Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί παρουσία δικηγόρου, ορισμένου από τον δικηγορικό σύλλογο όπως ορίζει ο νόμος.
  • Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα εκλογής έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Επιστολική ψήφος δεν προβλέπεται από το καταστατικό και δε θα γίνει αποδεκτή.

Αγαπητά μέλη-φίλοι του συλλόγου! Σας καλούμε να προσέλθετε μαζικά στις εκλογοαπολογιστικές διαδικασίες. Η παρουσία του συλλόγου και η ισχύς του στο δρομικό γίγνεσθαι αφορά προσωπικά τον καθένα μας!

Επισυνάπτουμε το ψηφοδέλτιο και το πρακτικό της 4ης Οκτωβρίου 2020.

                                              

                                                 Από το Δ.Σ.

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

«ΖΕΥΣ»

ΕΚΛΟΓΕΣ 11ης Οκτωβρίου 2020

ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο (μέχρι 5 σταυρούς)

ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΓΑΝΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΠΑΛΑΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΙΑΜΑΤΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή (μέχρι 3 σταυρούς)

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΤΖΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΧΡΥΣΑΦΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ                                                        

Στην Κατερίνη σήμερα 4 Οκτωβρίου 2020 στα γραφεία του Συλλόγου, Ρούπελ και Διγενή Ακρίτα συγκεντρωθήκαμε για τις εκλοαπολογιστικές διαδικασίες όπως ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου και μετά από δημόσια πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’. Το σώμα ομόφωνα αποφάσισε δια ανατάσεως των χεριών να ορίσει Πρόεδρο της Γ.Σ. τον κ. Δημήτριο Τόλιο, Γενικό Γραμματέα τον κ. Σβάρνα Ιωάννη και μέλος την Αλεξάνδρα Σουλιώτου.

Ο Πρόεδρος αφού ενημερώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη -σήμερα 4 Οκτωβρίου 2020- και αφού διαπίστωσε ότι δεν παραβρίσκεται το 35% των οικονομικά τακτοποιημένων μελών όπως ορίζει το άρθρο 13 του Γ’ κεφαλαίου του καταστατικού του Συλλόγου, συγκάλεσε τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής σε ολιγόλεπτη συνεδρίαση. Λίγο αργότερα η τριμελής επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία :

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης λόγω έλλειψης απαρτίας, σε νέα ημερομηνία από την σημερινή. Η νέα ημερομηνία είναι η 11η Οκτωβρίου 2020, στις 11 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου.

Ακολούθως το Προεδρείο ευχαρίστησε όλα τα μέλη που παραβρέθηκαν στη σημερινή διαδικασία, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Προεδρείο της επόμενης Γενικής Συνέλευσης καθώς και σε όλα τα μέλη που θα είναι υποψήφια για την νέα Διοίκηση του Συλλόγου. Τέλος προσκαλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου και το κάθε έναν ξεχωριστά σε μαζική συμμετοχή στις κάλπες της 11ης Οκτωβρίου 2020 και σε συστράτευση στην νέα πορεία του Συλλόγου.

                         Για τη Γενική Συνέλευση της 4ης Οκτωβρίου 2020

Ο Πρόεδρος                           Ο Γενικός Γραμματέας             Το Μέλος

Ιωάννης Σβάρνας                     Δημήτριος Τόλιος               Αλεξάνδρα Σουλιώτου

Αρχή φόρμας

Τέλος φόρμας