Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας “Ζευς” κλείνει το καλοκαίρι με επιτυχίες και ανοίγει το φθινόπωρο με δύναμη

2 Σεπτεμβρίου, 2024

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν γεμάτο δράση και επιτυχίες για τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας “Ζευς”, καθώς τα μέλη του συμμετείχαν σε δύο σημαντικούς αγώνες, κλείνοντας δυναμικά το καλοκαίρι και ανοίγοντας το φθινόπωρο με εντυπωσιακές επιδόσεις.

 

Δράση Σαββάτου: Salona Run “Το 10άρι της Σαλώνας”

 

Το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024, τα μέλη του συλλόγου συμμετείχαν με επιτυχία στον αγώνα Salona Run “Το 10άρι της Σαλώνας”. Η συμμετοχή ήταν μαζική και οι επιδόσεις εντυπωσιακές, καθώς οι αθλητές μας κατέκτησαν τέσσερα βάθρα.

 

Η Αλεξάνδρα Σουλιώτη αναδείχθηκε πρώτη τόσο στη γενική κατάταξη των γυναικών όσο και στην ηλικιακή της κατηγορία, ενώ η Καίτη Ευαγγελοπούλου κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην ηλικιακή της κατηγορία με μια εξαιρετική εμφάνιση. Στους άνδρες, ο Ευάγγελος Αναγνωστόπουλος κατέλαβε την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη και την πρώτη στην ηλικιακή του κατηγορία, με τον Νίκο Κυπαρίσση να συμπληρώνει την επιτυχία του συλλόγου με την τρίτη θέση στην ηλικιακή του κατηγορία.

 

Δράση Κυριακής: Geo Trail 2024

 

Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2024, το φθινόπωρο άνοιξε με την εξαιρετική συμμετοχή του συλλόγου μας στον αγώνα Geo Trail 2024. Τα μέλη μας, εκτός από τη συμμετοχή τους ως αθλητές, ανέλαβαν και σημαντικούς ρόλους ως εθελοντές, ενισχύοντας την οργανωτική επιτυχία του αγώνα.

 

Στον Σταθμό Μπαρμαλάς, το δίδυμο του Βασίλη και του Ιδομενέα πρόσφερε μια ανάσα δροσιάς στους δρομείς με φρούτα και λιχουδιές, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου ανέλαβε τον ρόλο της σκούπας στη διαδρομή των 22 χιλιομέτρων, εξασφαλίζοντας την ασφαλή ολοκλήρωση του αγώνα για όλους.

 

Η διήμερη αυτή δράση του συλλόγου μας, με τις επιτυχίες και την έντονη συμμετοχή σε διαφορετικούς ρόλους, αποδεικνύει την ισχυρή δέσμευση και το πάθος των μελών μας για τον αθλητισμό και την προσφορά. Είμαστε υπερήφανοι για τις επιδόσεις τους και συνεχίζουμε με την ίδια ενέργεια και ενθουσιασμό για τη νέα σεζόν.