Με σταθμό υποστήριξης ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας ”ΖΕΥΣ” στον Οlympus Marathon 2021

29 Ιουνίου, 2021

ζευσ4Παρά τις αντίξοες συνθήκες, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Olympus Marathon 2021 και οι παράλληλοι αγώνες – Με σταθμό τροφοδοσίας ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας ”ΖΕΥΣ” – Με εκπροσωπήσεις μελών και στα τρία αγωνίσματα.

Θετικά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής του Olympus Marathon 2021 o A.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας ”ΖΕΥΣ” και τοποθέτησε περίπτερο στη διαδρομή του αγώνα. Η πολυετής συνεργασία συνεχίστηκε και φέτος και ο σταθμός επανδρώθηκε με εθελοντές – μέλη του Συλλόγου και εθελοντές διασώστες.

Νικητής του αγώνα είναι ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με χρόνο 5.09.25. Δεύτερος τερμάτισε ο Δημήτρης Ελευθερίου με 5.13.15 και τρίτος Θανάσης Παγουνάδης με χρόνο 5.15.52.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Χριστίνα Γιαζιτζίδου με χρόνο 6.6.28, δεύτερη η Μαρία Μαλάϊ με χρόνο 6.19.52 και τρίτη η Φωτεινή Κολόκα με 6.25.33.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας “ΖΕΥΣ” συγχαίρει τους διοργανωτές για την συνεργασία και την άψογη διοργάνωση. Συγχαίρει επίσης όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους ανεξάρτητα από το αν τερμάτισαν ή όχι. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε κάθε εθελοντή που συνέβαλε με οποιοδήποτε τρόπο στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Θα ακολουθήσει Δελτίο Τύπου με όλες τις συμμετοχές των μελών του Συλλόγου μας σε όλα τα αγωνίσματα

 

ζευσ1 ζευσ3

ζευσ2