Εργασίες ανακαίνισης και πρωτοβουλίες εξοικονόμησης ενέργειας από το Δ.Σ. του ΑΠΣ Δρομέων Ν. Πιερίας ”ΖΕΥΣ”

14 Ιουνίου, 2021

ΦΩΤΟ2
Στην τοποθέτηση νέων λαμπτήρων οικονομίας LED προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο μαζί με μέλη – εθελοντές του Συλλόγου, στα γραφεία του, στην οδό Ρούπελ και Διγενή Ακρίτα στην Κατερίνη. Η αλλαγή γίνεται για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας με φιλικούς προς το περιβάλλον λαμπτήρες. Παράλληλα η τοποθέτηση γίνεται στο πλαίσιο της ανακαίνισης που πραγματοποιείται τόσο στο εσωτερικό της έδρας του Συλλόγου μας όσο και στο εξωτερικό με παράλληλες παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί δημόσια τον Συνεταιρισμό Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Πιερίας και τον Πρόεδρό του κ. Δαλαμήτρα που σε συνεργασία με την εταιρεία GEYER, διέθεσαν δωρεάν τους λαμπτήρες μαζί με το υπόλοιπο ηλεκτρολογικό υλικό που είχε ανάγκη ο Σύλλογος. Ο Πρόεδρος του Α.Π.Σ Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» μετέφερε τις ευχαριστίες στην Διοίκηση τονίζοντας ότι «ο ΣΕΗΠ στηρίζει διαχρονικά το Σύλλογο και το αποδεικνύει στην πράξη». Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Παλάγκας και το μέλος του Συλλόγου Σπύρος Ματσέλος.

«Αναγνωρίζουμε την διαχρονική παρουσία του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» στα Αθλητικά και Πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας και θέλουμε να συνδράμουμε και εμείς στην προσπάθειά του – ενώ δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε δίπλα του» τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΕΗΠ Νικόλαος Δαλαμήτρας.

Μέλη, εθελοντές και φίλοι του Συλλόγου ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμα της Διοίκησης για την ολοκλήρωση των εργασιών που αποτελούν πρώτη προτεραιότητα, σε εποχές που ο Σύλλογος δεν διοργανώνει αγώνες. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Από το Δ.Σ.

ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ5

ζευσ πιερίας1 ΦΩΤΟ2

ΦΩΤΟ4 ΦΩΤΟ3